martes, 11 de septiembre de 2012

KALIX KOMMUN MILJÖFÖRVALTNINGEN 13 / 09 / 2004. Angående Besök i Barcelona.

KALIX KOMMUN MILJÖFÖRVALTNINGEN 13 / 09 / 2004. Angående Besök i Barcelona.
Hola Jairo!
Som jag sa vid telefonsamtal i morse kommer vi att besöka Barcelona under September månad. Vi anländer på kvällen måndagen den 13 september och avreser fredag den 17 september. Vi kommer att bo på Hotell Roma Real (PL. REIAL 08002 BARCELONA
Med på resan är 7 representanter från plan- och miljöförvaltningen i Kalix kommun. Vi arbetar med miljö-, livsmedels-, djurskydds- avfalls-, hälsoskydds-, bygglovs- och stadsplaneringsfrågor.
Anledningen till resan är att vi har fått lite extra pengar till kompetensutveckling ( utöver ordinarie budget) tack vare ett bra arbete under föregående År. Dock blev det lite osäkert under våren om vi skulle få pengarna, varför det inte blev någon resa under våren som först var planerat. Nu vet vi i alla fall att vi far pengarna (även om summan blivit lite mindre). Därav det något sena kontakten, vilket jag naturligtvis ber om ursäkt for. Jag hoppas att detta gå att arrangera något ändå.
Eftersom vi representerar en kommunal plan/bygg/miljö-förvaltning skulle vi naturligtvis vara intresserad av att besöka "kollegor" med motsvarande arbetsuppgifter inom "Barcelona kommun". Vi är också intresserad av att t.ex. besöka någon livsmedelsindustri och naturligtvis av att få beundra Barcelonas arkitektur.
Vi tar naturligtvis tacksamt emot flera/andra förslag på vad vi kan se och göra i Barcelona som har anknytning till vara arbetsuppgifter.
Med Vänlig Hälsning
David Lanthen Plan- och miljöchef Kalix kommun
Deltagarförteckning
Antal resande: 7
1 David Lanthen
2 Britt Romkvist
3 Mona Rómberg
4 Lars Stoltz
5 Elisabet Sandin
6 Helena Olsson
7 María Rova
Program samordnad med: Barcelona Kommun, Sant Adria Kommun, Sagrada Familia och Barcelona Back-Up Jairo Narváez Tel 34 667312020
Barcelona 2004-09-13 info: barcelona@jaironarvaez.com
  Foto 1 Studie besök Kommunala huset i Sant Adria de Besos (Grannkommun till Barcelona)
Foto 2-5 Gaudis Kyrka Projektet Sagrada Familia Guidas av direktörarkitekten.
Foto 3 Besök med Rundvandring på Forum 2004 Barcelona Progres Project@22 projekt för att omvandla ett stort Hamnområde i Barcelona till ett kulturområde.
Foto 4 Besök Barcelona Kommun föredrag om utvecklingen av Barcelonas stadsplan
Foto 6 Katalanska afton restaurangen Chipiron de Monchos. Vacker utsikt över Ramblas Mar