jueves, 11 de octubre de 2012

Sjukgymnaster och Arbetsterapeuter Från Kalix Kommun 09 - 12 December 2004


Kalix Kommun Grupp de Suecia 09 - 12 December 2004 
Studiebesöket 10 Sjukgymnaster och Arbetsterapeuter Från Kalix Kommun
Deltagarförteckning / Antal resande: 11 personer
1 Veronica Larsson 2 Inger Stoltz 3 Carina Karlsson 4 Christina Stenudd 5 Inger Jakobsson 6 Valter Lundbäck 7 Marianne Strömbäck 8 Ella Nilsson 9 Lena Johansson 10 Helen Östhagen 11 Ingela Frisk
Vi skall sätta oss ner snarast möjligt och bestämma resa och hotell. Vi är tacksam för förslag på aktiviteter och guidning samt något roligt att göra på kvällarna, vi känner att vi även vill ha lite tid för oss själva eventuellt under lördagen. Hör av oss när vi bestämt mer.
Mvh Ingela Frisk
Studieresa till Barcelona Hej Ingela
Nu har jag gått igenom era e-mail och era frågor.
Studiebesöket för 10 sjukgymnaster och arbetsterapeuter, behöver jag namn och den som är ansvarig för grupp, denna information är viktig så jag formellt kan presentera det har Studiebesöket till det Barcelona Kommun hälsa styrelsen.
Nästa vecka skickar jag ett preliminärt program om besöket
Arbetsuppgifter : arrangerar är besök inkl hotell bokning, transport. m.m. och att komma i kontakt med rehabilitering av äldre inom kommunen Barcelona, tolkning, guidning, en rundtur, halvdag eller heldag, även något roligt att göra på kvällarna.
Återkom med era synpunkter. Med vänlig hälsning
PROGRAM VISITA DELEGACIÓN KALIX ÍSUECIA
9:15 h. SALA DE ACTOS DEL PALAU DEL MAR -DEPARTEMANT DE BENESTAR I FAMILIA
10:15 h. -10:30 h VISITA RESIDENCIA DE GENT GRAN I CENTRE DE DÍA "MILLENARI" A BARCELONA PERSONAS DE CONTACTO: PALAU DE MAR SUBDIRECCIÓ GENERAL DE GESTIÓ DE RECURSOS
RESIDENCIA DE GENT GRAN I CENTRE DE DÍA "MILLENARI" DE BARCELONA.