martes, 8 de marzo de 2011

Studiebesök i Katalunya Konstruktionsavdelning dvs Broar, Byggnader hus samt Hamnar

Hej Jairo
Jag heter Erik Cardell och arbetar på en konstruktionsavdelning på SWECO VBB i Göteborg. Jag hörde via kollegor på väg gruppen, som var i Barcelona förra året, att Du hade hjälpt dem med studiebesök mm. De var mycket nöjda med studiebesöken och med resan för övrigt, så nu undrar jag om Du har möjlighet att hjälpa oss den här gången (studiebesök, transport, guidning). Vi planerar att åka ner torsdagen den 18/10 med hemresa den 21/10 (v. 42). Vi på gruppen arbetar i huvudsak med anläggningskonstruktion, dvs broar, byggnader, hus samt hamnar och är därför intresserade av att besöka eventuellt pågående projekt med anknytning till dessa verksamhetsområden. Vi hade tänkt oss att ägna hela fredagen den 19/10 åt studiebesök samt på egen hand titta på intressenta byggnadsverk på torsdagen och lördagen. Men först och främst undrar jag om Du har tid och möjlighet att hjälpa oss med att undersöka om det finns några pågående aktuella projekt i området. Hör gärna av dig så snart Du kan då vi håller på att boka in oss på flyg och hotell!
Min kollega Lina Alexandersson kontaktar dig angående detaljer kring studiebesök, deltagarlista mm.

Med vänliga hälsningar

Erik Cardell

SWECO VBB AB
Hamnar, Göteborg
Box 2203
403 14 Göteborg
Sverige
http://www.sweco.se/

Hej Jairo Narvaez!
Skickar en önskad deltagarlista inklusive namnet på kontaktpersoner och ansvarig person för gruppen. Finns det fler uppgifter du behöver från oss så hör gärna av dig.

Vi ser fram emot ert förslag på program för studiebesöket. Vi vill fortfarande gärna se ett program där även omkostnaderna framgår innan du bokar in oss på aktiviteter.

med vänliga hälsningar
Lina Alexandersson

Vi i Town Twinning – Barcelona Back Up - är öppna för samarbete och nya initiativ Info: jaironarvaez54@gmail.com